De mogelijkheden op een rijtje

Tips & Tricks

Je bent best tevreden over je inrichting maar er mist ‘iets’, maar wat: een kleur? moet er wat verschoven worden? moet er een woonaccessoire bij?
Ik kom naar je toe en kijk met je mee en samen we jouw ruimte af.
Kosten: 95,- voor 2 uur, incl. btw en reiskosten (in een straal van 30 km rond Rotterdam)

Interieurontwerp

Je wilt verandering maar je vindt het spannend, je twijfelt wat bij elkaar past of welke kleur mooi is op de muur, kortom: je wilt advies. Jij maakt een moodboard en zorgt voor een (bouw) tekening van de ruimte. Aan de hand daarvan maak ik een ontwerp.  Je doet zelf de aankopen aan de hand van het ontwerp en jouw budget. Heb je alles gekocht? Dan kom ik langs voor  de finishing touch. Samen maken we er iets moois van.
De prijs is afhankelijk van de vraag.

Interieurontwerp met verbouwing

Je wilt verandering maar je wilt ook verbouwen. In dat geval kom ik bij je langs en bespreken we je wensen. Bij een grote verbouwing komt de aannemer gelijk mee. Als we van start gaan begeleid ik de verbouwing. Aansluitend richt ik de ruimte in. Aan jou de keuze of je zelf de aankopen doet of dat je het mij laat doen. Dat bespreken we in ons gesprek.
De prijs is afhankelijk van de grote van de verbouwing.

Extra diensten

Bij het vernieuwen of veranderen van je interieur is het ook prettig om eens lekker op te ruimen. Wat is fijn om te houden en wat niet. Soms is dat best lastig, ik help je graag mee opruimen.
Staat er een grote verbouwing gepland? Misschien is tijdelijke opslag van je spullen dan een goed idee of als alles achter de rug is, je huis eens lekker schoonmaken laten maken.
Ik doe alles wat nodig is om jou te ontzorgen zodat je met zo min mogelijk stress hebt want het is al spannend genoeg.

Scroll naar boven