Interieurs

Mijn interieurs zijn nét even anders. Ze laten zich het best omschrijven als eclectisch, harmonieus, luchtig en sfeervol.
Ik maak bij een ontwerp gebruik van trends, hergebruik, eyecatchers en verrassende details.
Het resultaat is een uniek maar toegankelijk en comfortabel interieur.

Kleine en grote opdrachten zijn even welkom; van twee uur tips & tricks tot een verbouwing met opslag waarbij je volledig ontzorgd wordt, het kan allemaal geregeld worden.
Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Spreekt mijn stijl je aan? Neem dan eens contact op om je wensen met me te bespreken.

Buiten de stad

De grote woonkamer met de 17 ramen en een marmeren vloer had warmte, speelsheid en kleur nodig. De grote boekenverzameling moest een mooie plek krijgen en een grote tafel. De boekenkasten met de grote tafel kregen een centrale plek. De grote hoekbank in mosterdkleur bracht de zon in huis. Door verschillende stoelen en lampen te gebruiken werd de ruimte veel speelser. Aan de straatkant kwam een extra zithoek met 2 relaxstoelen maar waar je ook prima kan lezen.


______________

Appartement aan de haven

Het appartement had een prima basis maar er ontbrak kleur en intimiteit. Door te spelen met kleur en van keukenkasten boekenkasten te maken kreeg de ruimte een compleet andere uitstraling. De zwarte wanden maken de ruimte intiemer. De okergele keuken zorgt voor een zonnig accent.

______________

20230128_130404
S1
20230128_130154

Loft

De open ruimte is verduurzaamd door de vloer en de ruimte boven het plafond te isoleren. Er is een nieuwe vloer gelegd, wanden, plafond en houtwerk zijn in één kleur geschilderd en de woning is gestyled met als opvallend detail de pierrot op de muur.

________

Stadswoning 1890

De woning uit 1890 is gemoderniseerd. Er kwam een nieuwe keuken. De hele verdieping werd gestuukt en kreeg overal dezelfde vloer om één geheel te creëren, bestaande uit smalle sloophouten vloerdelen die groen zijn gebeitst. De muur in de gang werd een grote schrijfwand, de tafel met 5 verschillende poten en de gouden kast zijn speciaal ontworpen voor de eetkamer.

________

________

Zolderetage

De zolder is tot in de nok uitgebroken waardoor een slaapvide kon worden gemaakt.  De vloer is gemaakt van OSB platen wat de ruimte stoer en speels maakt. De inbouwkasten kregen bijzondere handvatten of een afwerking met een patroon van houten mdf plaatjes hout die handmatig zijn aangebracht.

________

________

Werkruimte

Het kantoor en de spreekkamer kregen een make-over. De oranje wandkast is hergebruikt en in oranje overgespoten, net als de dossierkasten, die zijn gespoten in dezelfde kleur als de muur. De gang valt op door een speciaal ontworpen  patroon wat gelegd is met vloerbedekking. De kleuren van de vloerbedekking komen weer terug in de verschillende ruimtes. De kunst geeft een speels accent aan de ruimte.

________

________

Eyecatchers

Voorwerpen, lampen en meubels werden uit hun oorspronkelijke functie gehaald en op een verrassende manier weer samengevoegd. Recycle design met een knipoog naar de werkelijkheid.

Scroll naar boven