Interieurs

Mijn interieurs zijn nét even anders. Ze laten zich het best omschrijven als eclectisch, harmonieus, luchtig en sfeervol. Ik maak gebruik van trends, hergebruik, eyecatchers en verrassende details om  een uniek, persoonlijk en comfortabel interieur te maken. Kleine en grote opdrachten zijn even welkom. Klik hier voor de mogelijkheden. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van door mij uitgevoerde projecten. Spreekt mijn stijl je aan? Neem dan eens contact op om je wensen met me te bespreken.

Buiten de stad

De grote woonkamer met de 17 ramen en een marmeren vloer had warmte, speelsheid en kleur nodig. De grote boekenverzameling moest een mooie plek krijgen en een grote tafel was de wens. De boekenkasten met de grote tafel kregen een centrale plek midden in de ruimte. De grote hoekbank in mosterdkleur bracht de zon in huis. Door verschillende stoelen en lampen te gebruiken werd de ruimte veel speelser. Aan de straatkant kwam een relaxhoek met 2 stoelen waar je prima kan lezen.

 

______________

Appartement aan de haven

Het appartement had een prima basis maar er ontbrak kleur en intimiteit. De gietvloer en het beton deden kantoorachtig aan.
Door te spelen met kleur, planten toe te voegen en door van de kastruimte aan de voorkant van de keuken een boekenkast te maken kreeg de ruimte een compleet andere uitstraling.
De roomkleurige wanden maken de ruimte zachter en intiemer. De groengele keuken zorgt voor een zonnig accent.

______________

Loft

De loft is verduurzaamd door de vloer en de ruimte boven het plafond te isoleren. Er is een honingkleurige laminaatvloer gelegd, wanden, plafond en houtwerk zijn in één kleur geschilderd. De woning was van zichzelf al heel bijzonder en had weinig extra’s nodig. 

________

Stadswoning 1890

De woning uit 1890 is gemoderniseerd. De hele verdieping werd gestuukt en in alle ruimtes werd dezelfde sloophouten vloer gelegd om eenheid te creëren.  De smalle vloerdelen werden groen gebeitst. De muur in de gang werd een grote schrijfwand, de grote eettafel met vijf verschillende poten en de gouden kast werden speciaal ontworpen voor de eetruimte. Samen gaven zij de ruimte een originele twist.

________

________

Zolderetage

De zolder is tot in de nok uitgebroken waardoor een slaapvide kon worden gemaakt.  De vloer is gemaakt van OSB platen wat de ruimte stoer en speels maakt. De inbouwkasten kregen bijzondere handvatten of een afwerking met een patroon van houten mdf plaatjes hout die handmatig zijn aangebracht.

________

Werkruimte

Het kantoor en de spreekkamer kregen een make-over. De oranje wandkast is hergebruikt en in oranje overgespoten, net als de dossierkasten, die zijn gespoten in dezelfde kleur als de muur. De gang valt op door een speciaal ontworpen  patroon wat gelegd is met vloerbedekking. De kleuren van de vloerbedekking komen weer terug in de verschillende ruimtes. De kunst geeft een speels accent aan de ruimte.

________

________

Eyecatchers

Voorwerpen, lampen en meubels werden uit hun oorspronkelijke functie gehaald en op een verrassende manier weer samengevoegd. Recycle design met een knipoog naar de werkelijkheid.

Scroll naar boven